10 / 03 / 21

Kometoksen huoltopalvelut lähemmäksi asiakasta; kokonaistaloudellisesti järkevää

  • Uutiset
  • Kaikki

Kometos ja ranskalainen Facomia Sarl ovat solmineet yhteistyösopimuksen Ranskaan toimitettavien koneiden ja laitteiden huollosta. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja kattaa aluksi kesällä asiakkaalle toimitettavan liikkuvan teurastamon huollot.

’’Asiakkaamme arvostavat lähellä olevaa paikallista huoltopalvelua. Tämä on osa strategiaamme tämänhetkiselle tilanteelle mm. matkustusrajoitusten aiheuttamien epävarmuuksien minimoimiseksi. Nyt solmittu sopimus vahvistaa Kometoksen asemaa Länsi-Euroopan alueella. Koulutamme Facomian henkilökunnan Ranskassa samalla, kun annamme käyttöönottokoulutuksen asiakkaillemme. Facomia on sitoutunut olemaan lähtövalmiudessa, jos tarvitsemme myös muuta apua nopeasti. Kometos operoi ympäri maapallon ja vastaavia yhteistyösopimuksia tehdään tulevaisuudessakin varmistamaan nopeat huoltopalvelut asiakkaille’’, myyntipäällikkö Risto Salo Kometokselta kertoo.

Vuonna 1975 perustettu Facomia Sarl on Ranskan vanhin teurastamolaitteiden valmistaja, erikoistuen lampaiden, sikojen ja nautojen teurastusvälineiden valmistukseen.