Sinustako meille uusi MYYNTIPÄÄLLIKKÖ?

Haemme myyntipäällikköä, jonka vastuulla on Finntray -tuotteidemme markkinoiden luominen Itämeren ympäristön maihin. Myöhemmin myynnin laajentuessa vastuualueella tulee olemaan myös muut maat.

Finntray -tuoteryhmämme koostuu erilaisista annostelu- ja materiaalinkäsittelyjärjestelmistä ruokateollisuudelle. Tuotteita ovat mm. rasiapurkajat, kiintomassa- ja nesteannostelijat, tilavuus- ja vaaka-annostelijat, monipäävaakaratkaisut sekä kokonaiset valmisaterioiden annostelulinjat. Valmistamamme järjestelmät vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin ja tehostavat sekä parantavat tuotantoprosessia. Kaikki toimittamamme järjestelmät täyttävät tiukat laatu- ja hygieniavaatimukset. Oma suunnittelu ja valmistus mahdollistavat vakiotuotteiden lisäksi myös linjakohtaisen räätälöinnin.

Hakijassa arvostamme elintarvikeprosessien osaamista, kaupallista osaamista sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvä kirjallinen ja suullinen englanninkielentaito on tarpeen, muut kielet katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme yhteistyökykyä ja että olet asenteeltasi kehityshaluinen, työhösi sitoutuva ammattilainen, ja valmis tarttumaan haasteisiin.

Mahdolliset tiedustelut Agentor Oy / Johnny Markko, gsm 0400 773 701 tai johnny.markko@agentor.fi.

Lähetä CV ja hakemuksesi osoitteeseen johnny.markko@agentor.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti!