Landena KG

Kometos toimitti jo toisen Finncold MTS-18 sulatushuoneen Landena KG:lle Itävaltaan. Stainachissa Ennstalin alueella toimiva Landena Kg etsi heille sopivaa ratkaisua pakastetun siipikarjan sulattamiseen. Toinen sulatushuone tuli ajankohtaiseksi tuotannon kasvun sekä tehtaan laajennuksen myötä ja siitä on valtava hyöty tuotannonsuunnittelussa.

”Selvitimme markkinoilla olevia vaihtoehtoja ja hankintaa mietittiin pitkään. Lopulta päätös oli kuitenkin helppo ja päädyimme toistamiseen Kometoksen Finncold -sulatushuoneeseen”, sanoo tuotantopäällikkö Fabian Rapp.

"Kometos toimitti meille sulatushuoneen nopeasti ja sen käyttöönotto sujui myös kommelluksitta. Uusi sulatushuone on tuotantokäytössä 7 päivänä viikossa edellisen samankokoisen huoneen rinnalla ja se on olennainen osa uutta tuotantoketjuamme, jatkaa Rapp.  

Kometoksella on pitkä ja vankka kokemus erilaisista sulatus- ja temperointiratkaisuista sekä vahva prosessiosaaminen. Perusteellisen laskennan ja erilaisten ratkaisujen vertailun kautta Kometoksen sulatusratkaisu oli Landena KG:lle jälleen paras vaihtoehto. Sulatushuonekokonaisuus sisältää kaiken tarvittavan tekniikan kostutusratkaisuineen sekä tällä kertaa lisäoptiona historianlukuohjelman, jonka avulla on helppoa seurata mitä sulatushuoneissa tapahtuu prosessin aikana. 

Kometoksen kokonaisosaaminen ja toimitusvarmuus ovat omaa luokkaansa, Rapp lopuksi toteaa.”

Valmiit komponentit rekkarahtina asennuspaikalle

Kometoksen toimitus sisältää valmiina niin kylmätekniikan, PLC-automaation kuin sähkötkin. Sulatuskaapit ja -moduulit varustellaan valmiiksi Kauhajoen tehtaalla, mistä ne siirretään asiakkaan tuotantolaitokselle lopulliselle asennuspaikalle. Asennusaika on lyhyt ja asennuksen jälkeen tehtävien laitteiston koekäytön- ja testisulatusprosessien sekä käyttökoulutuksen jälkeen uusi sulatushuone on heti valmiina tuotantokäyttöön.

– ”Tässä tapauksessa asennusaika kohteessa oli vain 7 päivää, sisältäen loppuasennuksen ja käyttöönoton sekä sulatustestit. Asennuspaikan ennakkovalmisteluista huolehti tilaaja”, kertoo Kometoksen myyntipäällikkö Tommi Wirtanen.

Tutustu Finncold -tuoteryhmään tästä!