Kotivara Oy

Kestomakkaroihin ja poronlihatuotteisiin erikoistunut Kotivara Oy tilasi kesän kynnyksellä Kometokselta pakastuskontin. Se oli käyttövalmis elokuun viimeisenä – vain kolme päivää asennuksen aloittamisesta.

Kotivara Oy aloitti poronlihan leikkaustoiminnan ja tarvitsi lisää pakastuskapasiteettiä. Huolellisen vertailun jälkeen yhtiön johto valitsi kumppanikseen yksimielisesti Kometoksen.

- Halusimme varman ja tehokkaan ratkaisun. Poronliha on kallis raaka-aine, joten kumppanin on oltava alansa asiantuntija, perustelee Kotivaran huoltopäällikkö Jukka Orvola.

Kometoksen FF-5000 pakastuskontin muunneltavuus oli Kotivaralle tärkeä valintakriteeri. Yritys ei halunnut sijoittaa kiinteisiin rakenteisiin; kontti on siirreltävissä ja muokattavissa kasvun myötä.

Myös yritysten yhteinen historia painoi vaakakupissa.

- Kometoksen vanhat sulatuskontit toimivat hyvin ja varaosapalvelu pelaa. Mitäs sitä toimivaa kumppanuutta vaihtamaan?

Yhdistetty asiantuntijuus näkyy numeroissa

Toimitusaikataulu oli kiireinen ja ehdoton, sillä poron teurastus ajoittuu lyhyeen sesonkiin lokakuun puoliväliin. Kaikki valmistui Avaimet käteen -palveluna ajallaan ja testikäyttö on varmistanut laitteen toimivuuden.

-  Johto seinään ja koneet päälle. Siinä oli meidän tekeminen, Orvola muistelee toimituksen vaivattomuutta.

Sukunsa 70-vuotista kotivaralaista perinnettä jatkava Jukka Orvola tietää jo nyt tehneensä kannattavan investoinnin. Kometoksen ja Kotivaran yhdistetty asiantuntijuus näkyy euroissa ja kiloissa.

- Suosittelen Kometosta ja teen varmasti heidän kanssaan yhteistyötä jatkossakin. 

Tutustu Finncold -tuoteryhmään tästä!