Bonus Carnis

Bonus Carnis on uusi itäsuomalainen rahtiteurastamoyritys. Yrittäjät tilasivat referenssitilavierailun jälkeen Kometoksen uutuustuotteen, Thomcont-tilateurastamon. Käyttöönotto tapahtui alle viikossa.

Jari Paakkunainen aukaisee helmikuussa 2018 yhteistyökumppaninsa Veli-Pekka Uimosen kanssa rahtiteurastamon Purujärvellä. Yrittäjien valinta oli Kometoksen Thomcont-tilateurastamo, joka on kehitetty palvelemaan pienen kapasiteetin toimintaa.

- Tälle toiminnalle on aivan hirmuinen kysyntä, Bonus Carnis -yrityksen toimitusjohtaja Paakkunainen sanoo.

Tilalliset kuljettavat itse eläimet teurastamolle ja vievät jäähdytetyt ruhot pois. Laitos palvelee vain lihaa suoraan omalta tilaltaan myyviä asiakkaita. Sen päiväkapasiteetti on 
6-8 nautaa tai 25-30 lammasta.

Helppous on yrittäjän etu

Finmodules-tuoteperheeseen kuuluva Thomcont-tilateurastamo on moduulirakenteinen elintarvikelaitos. Bonus Carnisin lihankäsittelylaitos koostuu yhdestä moduulista, joka pitää sisällään hygieeniset ja tehokkaat teurastamo- ja ruhonjäähdytystilat. Kokonaisuus on 13,4 metriä pitkä ja 3,2 metriä leveä. Yrittäjät huolehtivat itse sosiaali- ja sivutuotetilojen rakentamisesta.

- Valitsimme Kometoksen juuri helppouden vuoksi. Asiat tulevat yhtenä pakettina ja yhteistyö on sujunut hienosti, Paakkunainen kertoo saumattomasti sujuneesta kumppanuudesta.

Kometos ja Bonus Carnis solmivat sopimuksen lokakuussa 2017 ja toimitus tapahtui jo tammikuussa 2018. Moduulin käyttöönotto sujui alle viikossa.

- Vähällä on päästy. Ilman tätä yhteistyötä olisi mennyt paljon yöunia.

Tutustu Finmodules -tuoteryhmään tästä!