10 / 03 / 21

Kometos underhållstjänster närmare kunden; ekonomiskt mest fördelaktiga lösningen

  • Nyheter
  • Alla

Kometos och det franska företaget Facomia Sarl har tecknat ett samarbetsavtal för underhåll av maskiner och utrustning som ska levereras till Frankrike. Avtalet gäller tills vidare och kommer initialt att täcka underhållet av det mobila slakteriet som ska levereras till kunden under sommaren.

”Våra kunder uppskattar att servicen ligger i närheten. Detta är en del av vår strategi för den nuvarande situationen, t.ex. för att minimera osäkerhet, som orsakas av restriktioner. Avtalet stärker nu Kometos position i Västeuropa. Vi utbildar Facomias personal i Frankrike, samtidigt som vi tillhandahåller användarutbildning till våra kunder. Facomia har åtagit sig att vara redo om vi snabbt behöver även annan hjälp. Kometos verkar över hela världen och liknande samarbetsavtal kommer att göras i framtiden för att säkerställa snabb service för kunderna, säger Risto Salo, försäljningschef på Kometos.

Facomia Sarl, som grundades 1975, är den äldsta tillverkaren av slakteriutrustning i Frankrike, specialiserad på tillverkning av slaktutrustning för får, grisar och nötkreatur.