Finntray

SPIRAN VIKTBASERAD KOMPONENTDOSERARE

Produktnummer 1202003015


Kvalitetsgaranti

Alla Kometos produkter och system har fem (5) års garanti. Den ovanligt långa garantitiden visar att vi litar på vår teknik och design och att vi bara använder högklassiga material och lösningar. Fem års garanti förutsätter att förebyggande och reparerande underhåll av den utrustning som vi levererat utförs av Kometos eller ett av Kometos auktoriserat serviceföretag i enlighet med serviceavtalet. Garantin förutsätter även att kunder ordnar fungerande anslutning till utrustningen för fjärrövervakning. Kometos samtliga produkter uppfyller Europeiska unionens kvalitetskrav på livsmedelshygien. Kometos använder ISO 9001:2008 kvalitetssystem.

Teknisk information

Produkter Frysta, kokta eller färska grönsaker och rotsaker i tärningar, kokt pasta och ris, nudlar, pasta-grönsakssallader, sallad, färskt eller tillagat kött i tärningar eller strimlor, olika komponenter till färdigrätter.
Doseringsområde 2 x 50 - 700 gr (2 doseringsenheter). Portionsstorleken justeras i gram via driftpanelen.
Doseringsnoggrannhet ± 10 gr ≥ 150 gr förpackning, ± 5 gr ≤ 150 gr förpackning, beroende på produktens homogenitet och partikelstorlek.
Hastighet 25 - 50 portion / minut
Manöverdon Eldriven servomotor
Styrsystem Kometos, med Siemens plc färgdisplay. Portionsstorleken justeras via driftpanelen.
Tillämpningar  Kan programmeras med 99 olika produktrecept.
Produktkärlets volym 300 l, tippas vattenhydrauliskt till rengöringsläge.
Tilläggsutrustningar

Magasinlyft till 200 liters magasinvagn

Massans överföringspump direkt ur magasinvagnen.