Finntray

KÖTTFÄRSLINJE

Produktnummer 1201000100

Kometos Finntray köttfärslinje är ett flexibelt och automatiserat förpackningssystem för förpackning av köttfärs i plastlådor. Låddemonterarna kan justeras för flera lådtyper utan verktyg eller byte av delar.

Linjen kan anslutas till lådstängningsmaskinen och man kan utrusta linjen med metalldetektorer, kontrollvågar och röntgenanordningar. Förpackning görs av en robot. Det finns olika layoutversioner av hela linjelösningar. 

Alla material och komponenter är utvalda för att möta livsmedelsbranschens höga krav på hygien, rengörbarhet och kapacitet.


Kvalitetsgaranti

Alla Kometos produkter och system har fem (5) års garanti. Den ovanligt långa garantitiden visar att vi litar på vår teknik och design och att vi bara använder högklassiga material och lösningar. Fem års garanti förutsätter att förebyggande och reparerande underhåll av den utrustning som vi levererat utförs av Kometos eller ett av Kometos auktoriserat serviceföretag i enlighet med serviceavtalet. Garantin förutsätter även att kunder ordnar fungerande anslutning till utrustningen för fjärrövervakning. Kometos samtliga produkter uppfyller Europeiska unionens kvalitetskrav på livsmedelshygien. Kometos använder ISO 9001:2008 kvalitetssystem.

Teknisk information

Kapacitet Låddemonterarnas kapacitet är 120 lådor / min. 
Låddemonterare Helt eldriven funktion.
Demonteraren kan justeras manuellt till olika lådstorlekar
Konstruktion Råvaror i plast och rostfritt stål som godkänts för livmedelsbruk.
Styrsystem Siemens S7 logikstyrning. Pekskärm. Recept.
Fjärråtkomst till LAN-anslutning.
Insamling och lagring av produktionsdata som tillval. 
IP-klassificering IP 65
Driftspänning 400 V/50 Hz, 16A
Tryckluft 6 bar, 50 l/min
Layout Många olika alternativ