Autopesulat

Finmodules A Modulirakenteiset autopesulat

Autopesulat Finmodules A

KOMETOS PESUMODULIT - KÄYTTÖIKÄ YLI 50 VUOTTA

Kometos on valmistanut yli kahdenkymmenen vuoden ajan modulirakenteisia prosessilinjoja vaativiin olosuhteisiin. Valmistamme, varustelemme ja koeajamme prosessilinjat tehtaallamme. Tämän ainutlaatuisen toimintatavan ansiosta varsinainen asennus paikan päällä kestää vain viikosta kahteen.

Prowash Oy on maailman suurimman pesulaitevalmistajan Washtecin edustaja Suomessa. Olemme jo vuosia toimittaneet autopesuloita avaimet käteen -mallilla, jossa Kometos vastaa pesumoduleista ja kiinteistötekniikasta ja Prowash puolestaan pesulaitteista. Kahden asiantuntijatahon yhdistelmä takaa pesulakonseptien korkealaatuisuuden, tehokkuuden ja kestävyyden.

Kometos -autopesukonseptit koostuvat 1 - 3 pesumoduulista sekä 1 - 2 tekniikkatilamoduulista. Pesutekniikkalaitteet, pesuainesäiliöt, ilmanvaihto- ja kuivaustekniikka sekä sähkö- ja automaatiolaitteet sijoittuvat tekniikkatilaan. Voimme myös integroida autopesulan yhteyteen lasinpesunesteautomaatin, vesi-ilmakaapin sekä sisätilojen imurin.

Maksujärjestelmäksi voi valita korttiautomaatin tai laajemman pesuvahtijärjestelmän, joka mahdollistaa autopesulan myynti- ja markkinointitoimenpiteiden huomattavan laajentamisen.

Kometos autopesumoduelien huippuedut

 

PUHTAASTI KANNATTAVAA

Suunnittelutyömme lähtökohtia ovat pesumodulin pitkäikäisyys sekä ylläpito- ja huoltotarpeiden minimoiminen. Pohjarunkomme on ruostumatonta terästä ja seinä- ja kattorakenteet puolestaan täysin vettymätöntä, iskunkestävää ja helposti puhdistettavissa olevaa materiaalia. Voimme toteuttaa modulin ulkoasun arkkitehtisuunnitelmiesi mukaisesti.

Avaimet käteen -toimitus

• Suunnittelu ja valmistus
• Lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sähkötekniikat
• Asennus
• Käyttöönotto
• Koulutus
• Dokumentaatio

KOKONAISTOIMITUS MODULEISTA

1. Modulien valmistus

Rakennamme autopesumodulimme teräsrakenteisen RST-rungon päälle. Integroimme runkoon myös pesukoneen ajokiskot ja lattiaritilästön, minkä ansiosta sekä huolto että puhdistus ovat vaivattomia. Modulimme koostuvat täysin kondensoitumattomista Sandwich ST-elementeistä. ST-elementit on valmistettu suulakepuristetusta polystyrene-eristeestä, joka on päällystetty molemmin puolin lasikuitulaminaatilla. Elementit ovat paitsi vettymättömiä, helposti puhdistettavissa, kestävät suurtakin kuormitusta ja eristävät hyvin lämpöä.

2. Modulien asennus

Kuljetamme valmiit pesumodulit rakennuspaikalle erikoiskuljetuksena ja asennamme ne etukäteen rakennetulle perustukselle. Koska olemme esitestanneet modulijärjestelmän valmistustehtaalla, on asennukseen kuluva aika todella minimaalinen. Voimme myös räätälöidä autopesumodulin ulkoasua toiveidesi mukaiseksi. Moduli on helppo siirtää tarpeen vaatiessa uuteen paikkaan.

3. Modulien koeajo

Teemme modulien koeajon aina ennen autopesumodulin käyttöönottoa. Koeajossa testaamme, että niin pesu- kuin maksujärjestelmät toimivat moitteettomasti.

4. Henkilökunnan koulutus

Koulutamme henkilökunnan aina ennen autopesumodulin käyttöönottoa. Käymme esimiesten ja kassahenkilökunnan kanssa läpi mahdollisia häiriötilanteita. Kuinka toimia, jos ovet eivät aukene tai lämpötila laskee pesumodulissa? Tärkeintä on se, että työvuorossa olevat ihmiset tietävät toimintatavat ongelmatilanteissa ja osaavat ne ratkaista.

5. Huoltopalvelut

Huoltopalvelumme edustaja ottaa yhteyttä aina 24 tunnin kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Näin takaamme yrityksellesi vaivattoman toiminnan ja nopean avun.