29 / 01 / 18

Santeri Laine matkalla Tokion olympialaisiin

  • Uutiset

Me seisomme aina omiemme takana ja haluamme tukea paikallisia nuoria urheilijalahjakkuuksia. Siksi sponsoroimme Santeri Lainetta, 18-vuotiasta kauhajokista nyrkkeilijää, aina Tokion 2020 olympialaisiin saakka.

Kuluneella kaudella 2017 Santerin tavoitteena oli menestyä kansainvälisissä kalenteriturnauksissa. Santeri otteli ja leireili Virossa, Liettuassa, Saksassa, Ruotsissa ja Englannissa ja tietenkin Suomessa. Kisarupeama on tältä erää ohi ja ensimmäinen vuosi aikuisten sarjassa sujui hyvin: keväällä Santeri voitti kovatasoisen kansainvälisen GeeBee-turnauksen sekä Viron Olympiakinnas-turnauksen 75 kg -sarjan.

- Kevätkauden kruunasivat SM-kilpailut, josta mestaruus matkasi mukanani Kauhajoelle, Santeri iloitsee.

Santeri iski kauden aikana useita kovia otteluita, joissa hän koki niukkoja hajaäänitappioita omien maidensa mestareille.

- Otteluiden tasaväkisyys kertoo, ettei huippu ole kaukana. Kovat ottelut ja niukat tappiot kasvattivat voiton nälkää ja kehittivät minua urheilijana paremmin kuin helpot voitot olisivat tehneet.

Santeri on ottanut opikseen jokaisesta voitosta ja tappiosta. Hän treenaa entistä kovempaa, katse tiukasti suunnattuna keväällä oteltaviin alle 22-vuotiaiden EM-kilpailuihin.

- Huhtikuussa astun palvelukseen Santahaminan urheilukoulussa ja ensi vuonna luvassa on sotilaiden MM-kilpailut, joten urakkaa on tiedossa, Santeri kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Me kaikki kometoslaiset toivotamme Santerille onnea ja menestystä elämään ja otteluihin! Ja ennen kaikkea paikkaa Tokion olympialaisten kisakoneeseen!