06 / 11 / 20

Kometoksen Spiran vaaka-annostelija Domretorille

  • Uutiset
  • Finntray - järjestelmät

Kometoksen tilavuus- tai vaakaperusteiset Spiran -annostelijat ovat ihanteellinen ratkaisu elintarviketeollisuuden komponenttiannosteluun, kun annostarkkuus, nopeus, helpot tuotevaihdot sekä monipuolinen ohjattavuus ovat ehdottomia edellytyksiä. Domretor Oy haki investoinnillaan ennen kaikkea kustannustehokkuutta tuotantoonsa, yrityksen toimitusjohtaja Åsa Alanko kertoo.

Tuomas Paloviita Kometokselta kertoo, että Kometos Oy pystyy tarjoamaan asiakkailleen mahdollisuuden koeajaa tuotteitaan Kometoksen tiloissa olevilla annostelijoilla. "Asiakas voi lähettää tuotteensa meille testattavaksi. Meillä on elintarviketeollisuuden vaatimat kylmätilat elintarvikkeiden säilytykseen sekä tietysti laitteet niiden koeajamiseen. Voimme joko videoida testit, tai mikä parasta; asiakas voi itse olla paikalla, kun testaamme heidän tuotettaan. Tällöin löydämme nopeasti oikean ratkaisun kunkin tuotteen annosteluun."

Spiran annostelijoiden yhteyteen Kometoksella on valmiudet toimittaa myös rasianpurkajat, allasvaununostimet ja kääntölaitteet, kuljettimet, nesteannostelijat, tarkistusvaa'at, metallinpaljastimet sekä Tecnovac rasiakalvosuljentakoneet.

 

Kuva otettu Kometoksen testitilassa toimituksen FAT-testien jälkeen.