05 / 07 / 17

Food Business Summit 2017

  • Uutiset

FOOD BUSINESS SUMMIT JÄRJESTETTIIN JO TOISTA KERTAA SEINÄJOELLA

Summit oli tänäkin vuonna hyvin ajan hermolla ollen yritysten, tutkijoiden ja kehittäjien bisnesorientoitunut ruokatuotannon, ruokateollisuuden sekä erilaisten teknologioiden tapahtuma.

Tapahtuma toimi hienosti myös ruoka-alan ammattilaisten kohtaamispaikkana: se oli samaan aikaan lukuisten osallistujayritysten bisnesareena ja uusien ruoka-alan ilmiöiden foorumi.

Tarjolla oli informaatiota, mielenkiintoisia puheenvuoroja ja puhujia niin bisnes- kuin tutkimusmaailmasta. Tapahtuman aikana maalailtiin tulevaisuutta ja visioita, kerrottiin viimeisimmistä innovaatioista sekä käsiteltiin kestävää kehitystä.

KOMETOS OY

Kometos Oy oli tänä vuonna yksi Food Business Summit 2017 -tapahtuman yhteistyökumppaneista ja työnantajani puolesta sain vetääkseni mielenkiintoisen ”TechTour” teknologiapainotteisen yritysvierailujen ensimmäisen osion, jossa kävimme tutustumassa tehtaallamme Kauhajoella uutukaiseen Kometos Finntray valmisruoka-annostelulinjastoomme. Mukana samalla teknologiakiertueella oli myös yhteistyökumppanimme JPT Industria Oy / Juha Hööpakka sekä Lumikko Oy Seinäjoelta. 

Tommi Wirtanen

tommi.wirtanen@kometos.com

 

Katso myös video osoitteesta :

https://youtu.be/m0ATJ6MGvF8