24 / 08 / 19

Kometoksen 1. toimitus Australiaan

  • Uutiset

Tästä lähtee Kometoksen FC -sulatuskontti (MTC-15) 54 päivän merimatkalle kohti Australiaa.

16 / 08 / 19

FMA-Tuplahalli 14 Nokialle

  • Uutiset

Tänään FMA-Tuplahalli 14 pesumodulitoimitus Pirkanmaan Osuuskaupalle, asennuspaikkana Nokian Prisma. Kivijalasta harjakaisiin 1,5 tunnissa..

 

11 / 07 / 19

Kometos / Washtec Ruotsi yhteistyö

  • Uutiset

Kometos Oy ja Pamaco Totalservice AB (Washtec Ruotsi) ovat solmineet agenttisopimuksen Kometoksen FMA modulirakenteisten autopesuloiden Ruotsin myyntiä koskien.

1.6.19 lähtien autopesuhallien ja –katujen myyntivastuu Ruotsissa on Pamaco Totalservice AB:lla, huolto- ja varaosamyynnin hoitaa edelleen Kometos Oy.

10 / 05 / 19

Kometos Oy ja Artos CZ solmivat yhteistyösopimuksen

  • Uutiset

Kometoksen operatiivinen edustusverkosto laajenee - tsekkiläinen Artos CZ on jo 26. kansainvälinen agenttimme

Kometos Oy ja Tšekin tasavallassa toimiva ARTOS CZ, spol s.r.o. ovat allekirjoittaneet 16. maaliskuuta 2019 Mohelnicessa (CZ) yhteistyösopimuksen liittyen Kometoksen Finmodules-, Finncold- ja Finntray- tuoteryhmien myyntiin, markkinointiin ja huoltoon Tšekin ja Slovakian tasavalloissa.

ARTOS CZ:lla on yli 20 vuoden kokemus elintarviketeollisuudesta Tšekin ja Slovakian tasavaltojen alueella ja se on merkittävä toimija, asiantuntija sekä huoltopalveluiden tuottaja oman markkina-alueensa ruoka-, juoma- ja leipomoteollisuudessa.

Tämän uuden merkittävän yhteistyösopimuksen avulla Kometos jatkaa kasvusuunnitelmaansa, jossa Euroopalla on edelleen merkittävä rooli yhtiön strategisena markkina-alueena.

Tapaamisen yhteydessä sovittiin myös ensimmäisestä Kometos Finntray -annostelulaitteen toimittamisesta ARTOS CZ:n kautta heidän asiakkaalleen Tšekin tasavaltaan.

 

Raimo Niemi (CEO, Kometos Oy) ja Roman Kalus (myyntijohtaja, Artos CZ) kättelivät sopimuksen kunniaksi IFFA -messuilla Frankfurtissa.

30 / 04 / 19

Landena KG luotti jälleen Kometoksen Finncold -sulatusjärjestelmään

  • Uutiset

Stainach:ssa Ennstal:in alueella Itävallassa toimiva Landena KG etsi heille sopivaa ratkaisua pakastetun siipikarjan sulattamiseen. ”Selvitimme markkinoilla olevia vaihtoehtoja, mutta päädyimme toistamiseen Kometoksen Finncold -sulatushuoneeseen”, sanoo tuotantopäällikkö Fabian Rapp. ”Kometoksen kokonaisosaaminen ja toimitusvarmuus ovat omaa luokkaansa”, jatkaa Rapp.

Toinen sulatushuone tuli ajankohtaiseksi tuotannon kasvun sekä tehtaan laajennuksen myötä ja siitä on valtava hyöty tuotannonsuunnittelussa. Hankintaa mietittiin pitkään, mutta lopulta päätös oli helppo; Kometos toimitti sulatushuoneen nopeasti ja sen käyttöönotto sujui myös helposti. Uusi sulatushuone on tuotantokäytössä 7 päivänä viikossa vanhan samankokoisen huoneen rinnalla ja se on olennainen osa uutta tuotantoketjuamme, jatkaa tuotantopäällikkö Rapp.  Sulatushuonekokonaisuus sisältää kaiken tarvittavan tekniikan kostutusratkaisuineen sekä tällä kertaa lisäoptiona historianlukuohjelman, jonka avulla on helppoa seurata mitä sulatushuoneissa tapahtuu prosessin aikana. 

– Asennusaika kohteessa oli vain 7 päivää, sisältäen loppuasennuksen ja käyttöönoton sekä sulatustestit. Asennuspaikan ennakkovalmisteluista huolehti tilaaja, kertoo Kometoksen myyntipäällikkö Tommi Wirtanen.

« Previous 5