Työpaikkailmoitus rakennesuunnittelija

Etsimme joukkoomme

RAKENNESUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu rakennesuunnittelu asiakaskohtaisesti, kokemus pneumatiikka- ja LVI-suunnittelusta katsotaan eduksi. Mahdollisesti toimit myös projektipäällikkönä, vastaat yhteydenpidosta ja neuvotteluista asiakkaan kanssa sekä huolehdit projektin etenemisestä tuotannossa.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa insinöörikoulutusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä (min. 3 – 5 vuotta).
  • 3D-ohjelmien hallintaa, erityisesti SolidWorks sekä 2D-ohjelmien hallinta.
  • englanninkielen taitoa, ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.
  • vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, pitkäjänteisyyttä sekä joustavuutta.
  • innovatiivista mutta käytännönläheistä otetta työhön sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa ja kiireisessä työympäristössä.
  • matkustusvalmiutta.

Tehtävänimike: rakennesuunnittelija
Työpaikka: Kometos Oy, Kauhajoki + työmatkoja ulkomailla
Hakemus: vapaamuotoinen + CV + palkkatoivomus
Lähetä hakemus: tuomas.paloviita@kometos.com
Lisätietoja: mieluiten sähköpostitse tuomas.paloviita@kometos.com tai puhelimitse arkipäivisin klo 14-16 numerosta 020 757 1422
Työ alkaa: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Hakuaika päättyy: 27.10.2017

Kometos Oy on kansainvälinen yritys, joka toimittaa laitteistot, tuotantolinjat sekä kokonaiset tuotantolaitokset valmiiksi asennettuna avaimet käteen -periaatteella. Toimituksistamme yli 80 % menee Suomen rajojen ulkopuolelle.

Toimituksemme ovat täyden palvelun kokonaisuuksia ja sisältävät järjestelmän toimituksen ja asennuksen sekä koekäytön lisäksi mahdollisen koulutuksen ja valmistusprosessin opastuksen. Päätuotteitamme ovat moduulirakenteiset tuotantolaitokset sekä elintarvikelaitosten jäädytys- ja sulatushuoneet sekä pakkaus- ja annostelulinjastot.