09 / 04 / 20

Finncold upptiningssystem i Slovakien

  • Nyheter
  • Finncold - system

Kometos håller på att leverera en riktigt stor Finncold MTS-36 upptiningslösning till Preto Ryba i Slovakien. Preto Ryba är det största fiskförädlingsföretaget i hela marknadsområdet. Preto Ryba fabriken är baserad i den lilla staden Zilina nära den tjeckiska gränsen. De behöver mer avfrostningskapacitet och efter ett par referensbesök i fabriker med upptiningslösningar från Kometos var de övertygade om våra tiningslösningar och tillförlitlighet och resultat. Den lämpliga lösningen för upptining av fryst fisk hittades under vårt besök i Preto Ryba med stöd av vår lokala agent Roman Kalus från företaget Artos CZ. Den nya och moderna upptinningsrumslösningen blev aktuell med tillväxten av produktionen och utvidgningen av fabriken och den kommer att ha enorma fördelar med produktionsplaneringen.

31 / 03 / 20

Mer och mer rena biler till Finland

  • Nyheter
  • Finmodules - biltvätt

Central Österbottens Osuuskauppa (KPO) bygger en ny handelsfastighet i Isokyrö stad. I samma plats kommer också att innehålla en automatiserad biltvättlösning från Kometos, som vidarebefordrades förra fredagen från vår fabrik och den är redan igång med installationen.

16 / 01 / 20

Båda parter drar nytta av ett långsiktigt samarbete

  • Nyheter

Kometos Oy och AO Abi Product från staden Vladimir i Ryssland har åter kommit överens om en ny utvidgning av upptiningssystemet. Tidigare har Kometos Oy levererat tre (3) upptiningssystem till Abi Products fabriker.

Den nya leveransen kommer att inkludera två (2) upptiningssystem med en kapacitet på 40 tn/dag.

19 / 12 / 19

Nytt och mycket viktigt partner för Kometos Oy

  • Nyheter

Kometos Oy har tecknat ett betydande partnersavtal med Tecnovac, ett italiensk familjeägt företag som specialiserat sig på förpackningsmaskiner. Tredje generations ägare / CEO för Tecnovac Matteo Rossi, besökte vår fabrik i Kauhajoki 10-11 december och samarbetsavtal tecknades för att täcka återförsäljningen av alla förpackningsmaskiner tillverkade av Tecnovac. Vi håller också med om, att Tecnovac kommer att hantera och driva den italienska marknaden för Kometos och representera våra Finntray produktsortiments komponent- och vätskedispenser.

De högkvalitativa förpackningsmaskinerna som tillverkas av Tecnovac representerar ett betydande tillägg till Kometos produktsortiment och utökar Kometos egen Finntray -produktlinje, som inkluderar apparater för dispensering, mätning och överföring av olika livsmedelskomponenter, ända ner till förpackningen är förseglad.

16 / 12 / 19

De bästa väljer det bästa

  • Nyheter

Ett avtal om leverans av fyra (4) Kometos FINNCOLD -upptiningssystem för fisk, rogn och kräftdjur har ingåtts mellan KOMETOS OY och företag LENTA, Rysslands största hypermarknadskedja, med totalt cirka 400 hyper- och stormarknader i hela Ryssland.

Avfrostningssystemen ska installeras på två (2) nya egenskaper hos kunden. Den totala kapaciteten för anlöp- / upptiningssystemet är cirka 80 ton per dag.

 

« Previous 5