12 / 06 / 20

Finncold upptiningssystem till Schweiz

  • Nyheter
  • Finncold - system

En av våra existerande kunder utökar sin upptiningskapacitet med Kometos moderna system.

Samtidigt är det de första leveranserna i vårt utvecklingsprojekt, där installationsarbetet och teknisk provningsdrift samt överlåtelse sker med en virtuell- / online-installation.

09 / 06 / 20

Utökad biltvättvolym till Helsingfors, Finland

  • Nyheter
  • Finmodules - biltvätt

I går lastades modulerna för tvättgatan och tre (3) självserveringhallar som ska installeras i Gräsviken på vår fabrik i Kauhajoki. I går kväll lyftes modulerna på plats och installationen kan börja.

09 / 04 / 20

Finncold upptiningssystem i Slovakien

  • Nyheter
  • Finncold - system

Kometos håller på att leverera en riktigt stor Finncold MTS-36 upptiningslösning till Preto Ryba i Slovakien. Preto Ryba är det största fiskförädlingsföretaget i hela marknadsområdet. Preto Ryba fabriken är baserad i den lilla staden Zilina nära den tjeckiska gränsen. De behöver mer avfrostningskapacitet och efter ett par referensbesök i fabriker med upptiningslösningar från Kometos var de övertygade om våra tiningslösningar och tillförlitlighet och resultat. Den lämpliga lösningen för upptining av fryst fisk hittades under vårt besök i Preto Ryba med stöd av vår lokala agent Roman Kalus från företaget Artos CZ. Den nya och moderna upptinningsrumslösningen blev aktuell med tillväxten av produktionen och utvidgningen av fabriken och den kommer att ha enorma fördelar med produktionsplaneringen.

31 / 03 / 20

Mer och mer rena biler till Finland

  • Nyheter
  • Finmodules - biltvätt

Central Österbottens Osuuskauppa (KPO) bygger en ny handelsfastighet i Isokyrö stad. I samma plats kommer också att innehålla en automatiserad biltvättlösning från Kometos, som vidarebefordrades förra fredagen från vår fabrik och den är redan igång med installationen.

16 / 01 / 20

Båda parter drar nytta av ett långsiktigt samarbete

  • Nyheter

Kometos Oy och AO Abi Product från staden Vladimir i Ryssland har åter kommit överens om en ny utvidgning av upptiningssystemet. Tidigare har Kometos Oy levererat tre (3) upptiningssystem till Abi Products fabriker.

Den nya leveransen kommer att inkludera två (2) upptiningssystem med en kapacitet på 40 tn/dag.

« Previous 5