24 / 08 / 19

Kometos första leveransen till Australien

  • Nyheter

Här lämnas Kometos FC upptinings containern (MTC-15) för en 54-dagars sjöresa till Australien.

16 / 08 / 19

FMA-Dubbel Hall 14 till Nokia, Finland

  • Nyheter

Idag levereras Kometos FMA-Dubbel Hall 14 biltvättmodulleverans till Pirkanmaa Osuuskauppa, installerat av Prisma, Nokia.
Från stenfot till åslyft circa på 1,5 timme...

11 / 07 / 19

Kometos / Washtec Sverige -samarbete

  • Nyheter

Kometos Oy och Pamaco Totalservice AB (Washtec Sverige) har tecknat ett agenturkontrakt om försäljning av Kometos FMA biltvätt moduler i Sverige. 

Sedan 1.6.2019 har Pamaco Totalservice AB ett försäljningsansvar för biltvätthallar och -gator i Sverige, Kometos Oy tar fortfarande hand om service- och reservdelsförsäljning.

30 / 04 / 19

Landena KG litade igen Finncold upptiningssystem från Kometos

  • Nyheter

Landena KG, som är baserad i Ennstal-området i Stainach, Österrike, har funnit en lämplig lösning för upptining av frysta fjäderfän. ”Vi undersökte tillgängliga alternativ på marknaden, men valde ännu igen Finncold upptiningsrum från Kometos”, säger produktchef Fabian Rapp. "Kometos övergripande kompetens och leveranssäkerhet är i sin egen klass”, fortsätter Rapp.

"Det andra upptiningsrummet blev aktuellt när produktionen ökade och fabriken byggdes ut och har mycket stora fördelar när man planerar produktionen. Vi övervägde länge förvärvet, men i slutändan var beslutet enkelt. Kometos levererade snabbt upptiningsrummet till oss och även ibruktagningen gick utan problem. Det nya upptiningsrummet är i produktion 7 dagar i veckan tillsammans med det gamla rummet i samma storlek, och är en integrerad del av vår nya produktionskedja", fortsätter Rapp.  Upptiningsrummet innehåller all nödvändig teknik med fuktningslösningar och den här gången även ett program för avläsning av historik som extra tillval, som gör det enkelt att spåra vad som händer i upptiningsrummen under processen. 

– Installationstiden hos kunden var bara 7 dagar, inklusive slutinstallation och idrifttagning samt upptiningstester. Kunden förberedde själv installationsplatsen, berättar Tommi Wirtanen, försäljningschef på Kometos.

15 / 04 / 19

Kometos deltar i Iffa -mässan

  • Nyheter

Ärande kunder och partners,

Kometos Oy deltar igen i den internationella IFFA utställining, denär främst för köttindustrins utställning, som hållas 04. - 09.05.2019, på Frankfurt am Main, Tyskland. Vi har en gemensam avdelning med vår tyska återförsäljare Emil Müller GmbH & Co. KG. Vi är glada att bjuda in dig och dina kunder att besöka vår avdelning i Hall 8.0, avdelning C 60.

På mässan presenterar vi våra Finncold-produkt familj; upptining, smetning, frysning och lagring och samt våra Finntray-produkter; dispenseringslinjer, dispenseringsanordningar och multihuvudsystem. Och naturligtvis Finmodules produktionsanläggningar.

Vi hoppas att vi ses på IFFA 2019 – mässan !

« Previous 5