FINNCOLD SULATUSHUONE MTS-24

Tuotenumero 1101012024


Helppo moduuliratkaisu

Kometoksen Finmodules moduulirakenteiset tehtaat on standardoitu ja se mahdollistaa myöhemmin tehtaan helpon laajentamisen asiakkaan tarpeiden ja tuotannon kasvaessa. Kometoksella on laaja valikoima ratkaisuja alkaen yhden moduulin (Thomcont) ratkaisusta aina 30 moduulin tehtaaseen saakka.

Tekninen informaatio

Koko 7400 x 4400 x 3100 (4500)
Kapasiteetti 24 euro lavaa (14 400 kg) / prosessi
Toiminta-alue

 -20 °C (-18 °C) … +2 °C,
Tuotteet E2-laatikoissa tai rullakossa. Jos tuotteet kartonkilaatikoissa, silloin kerrosten välissä sulatusritilät.

Optimaalinen sulatusprosessi saavutetaan, kun tuotteen lähtölämpötila -20 °C (-18 °C) sekä ajastetussa prosessissa että ns. suorasulatuksessa.

Sulatusaika Vaihtelee tuotteittain / pakkauksittain, suuntaa-antavia aikoja:
-20 °C…- 2 °C                                    8 - 12 h
-20 °C…+ 2 °C                                 12 - 18 h
Jäähdytys Väliaineella toimiva jäähdytys. Tehtaan järjestelmästä saatavana oleva kylmäliuos, esim. NH3, glykoli, Freezium tai vastaava. Liuos tuodaan Kometoksen toimittamalle lämmönvaihtimelle. Koneikoissa 2 kpl jäähdytinlohkoja. Jäähdytysteho: 25 kW. Liuoksen lämpötila tulee olla max: -15 °C. 
Toimitusraja Asiakas toimittaa ja kytkee putkituksen kylmäjärjestelmästään Kometoksen toimittamille venttiileille. Kometos toimittaa tarvittavat venttiilit, lämmönvaihtimet, pumput ja putkitukset lämmönvaihtimelta huoneeseen.
Lämmitys Väliaineella toimiva lämmitys. Tehtaan järjestelmästä saatava lämmin liuos, esim. glykoli, Freezium tai vastaava. Lämpötehon tarve: 90 kW. Liuoksen minimilämpötila: +40 °C.
Toimitusraja Asiakas toimittaa ja kytkee putkituksen kylmä-/lämmitysjärjestelmästään Kometoksen toimittamille venttiileille. Asiakas huolehtii järjestelmän mahdollisesti vaatimasta lisätäytöstä.
Ilmankierto Sisäilman kierrätys EC-puhaltimilla
Välitaso / ilmanohjain Sähkömekaaniset karamoottorit välitason nostamiseen ja laskemiseen
PLC ohjaus Ohjauslogiikka KOMETOS. Operointipaneeli huoneen oven vieressä. Sulatuslaitteisto voidaan liittää asiakkaan Ethernet-tietoverkkoon, jonka kautta Kometoksella on mahdollisuus huoltoyhteyteen.
LIITÄNTÄTIEDOT  
Sähköliitäntä 400 V 63 A/huone
Vesiliitäntä R ½”, 4 bar
Paineilmaliitäntä R ½”, 2,8 bar